Politika zasebnosti in uporaba piškotkov

Spletno stran upravlja Chevrolet Central and Eastern Europe Kft. 2040 Budaörs, Szabadság út 117, od tu dalje imenovan: “Chevrolet”.

Z ogledom te spletne strani potrjujete, da se strinjate s spodnjimi pogoji uporabe in zaščite zasebnosti in jih v celoti sprejemate. Pogoji uporabe se lahko kadarkoli spremenijo brez predhodnega obvestila.

1. Intelektualna lastnina

Vso gradivo na spletni strani je intelektualna lastnina Chevrolet-a. To gradivo je prepovedano kopirati ali reproducirati, razen v kolikor je to potrebno za ogled le-tega na spletu. Ne glede na navedeno je vse strani dovoljeno natisniti za lastno uporabo. Chevrolet vam lahko občasno omogoči, da si na vaš računalnik naložite ozadja, ohranjevalnike zaslona in ostala orodja s spletne strani.

2. Povezava na spletno stran

Če želite posredovati povezavo na spletno stran, morate posredovati povezavo do domače spletne strani.

3. Točnost informacij

Informacije na tej spletni strani so namenjene strankam Chevrolet v Sloveniji in se ne uporabljajo v drugih državah. Chevrolet si bo po svojih najboljših močeh prizadeval za pravilnost in ažurnost vsebin na spletni strani, vendar ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne zahtevke in izgube, nastale zaradi zanašanja na vsebino spletne strani. Chevrolet si pridržuje pravico kadarkoli spremeniti specifikacije produktov. Za dejansko specifikacijo produktov v vaši državi se obrnite na vašega trgovca z vozili Chevrolet.

Razen za neposredno povzročeno škodo, ki bi izhajala iz lastnikovega namernega zavajanja ali, ki bi nastala zaradi lastnikove malomarnosti, lastnik ali katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju te spletne strani, ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi nastala zaradi napačnega obiskovalčevega razumevanja vsebin spletne strani.

4. Kaj naredimo s podatki, ki nam jih posredujete

Chevrolet skrbi za vašo zasebnost. Chevrolet ne bo zbiral nobenih vaših osebnih podatkov (kot so vaše ime, naslov, telefonska številka ali elektronska pošta, v nadaljevanju "osebni podatki"), razen če jih ne boste posredovali prostovoljno. Če ne želite, da se vaši osebni podatki zbirajo, jih prosimo ne posredujte. Chevrolet vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam za njihovo samostojno uporabo brez vašega predhodnega soglasja. Chevrolet bo vaše podatke uporabljal za obveščanje o novih proizvodih, storitvah, posebnih ponudbah ter za merjenje in izboljšanje svojih storitev. Vaši osebni podatki se lahko zgolj za zgoraj navedene namene razkrijejo odvisnim družbam Chevrolet, trgovcem na drobno in ponudnikom storitev Chevrolet, ki so vključeni v obdelavo in shranjevanje osebnih podatkov. Nekateri od navedenih se lahko nahajajo zunaj Evropske unije, vendar bodo pogodbeno zavezani k spoštovanju zaupnosti vaših osebnih podatkov. S posredovanjem vaših osebnih podatkov dajete osebno privolitev za prenos in razkritje osebnih podatkov prej omenjenim družbam. V kolikor ne želite, da se vaši podatki posredujejo in razkrijejo zgoraj navedenim družbam, se obrnite na nas, kot je navedeno spodaj. Če ne želite prejemati dodatne informacije, prosimo, da označite ustrezno polje na koncu spletnega obrazca pred posredovanjem osebnih podatkov.

5. Elektronske komunikacije

Naša elektronska sporočila vsebujejo tudi »klik preko URL« (»click-through URL«), ki nam omogočajo pošiljanje informacij, ki izpolnjujejo vaše zahteve in želje. Klik preko URL nam omogoča spremljanje in zbiranje informacij, kot na primer, ali ste odprli elektronsko pošto in na katere internetne povezave znotraj elektronske pošte ste kliknili. Zbrani podatki se uporabljajo za namen določanja vaših želja in v izogib pošiljanju nepotrebnih sporočil našim strankam.

Če ne želite prejemati nadaljnjih sporočil ali želite, da vas odstranimo s seznama prejemnikov obvestil, prosimo, da uporabite povezavo za odjavo, ki bo na voljo v vsakem elektronskem sporočilu, ki ga boste prejeli z naše strani.

Prizadevali si bomo izbrisati te informacije iz naših obstoječih datotek.

Naša elektronska sporočila vsebujejo tudi »klik preko URL« (»click-through URL«), ki nam omogočajo pošiljanje informacij, ki izpolnjujejo vaše zahteve in želje. Klik preko URL nam omogoča spremljanje in zbiranje informacij, kot na primer, ali ste odprli elektronsko pošto in na katere internetne povezave znotraj elektronske pošte ste kliknili. Zbrani podatki se uporabljajo za namen določanja vaših želja in v izogib pošiljanju nepotrebnih sporočil našim strankam.

Če ne želite prejemati nadaljnjih sporočil ali želite, da vas odstranimo s seznama prejemnikov obvestil, prosimo, da uporabite povezavo za odjavo, ki bo na voljo v vsakem elektronskem sporočilu, ki ga boste prejeli z naše strani.

Prizadevali si bomo izbrisati te informacije iz naših obstoječih datotek.

6. Promocijske aktivnosti

V kolikor se udeležite kakšnega tekmovanja, nagradne igre ali druge oblike promocije, lahko družba Chevrolet uporabi posredovane osebne podatke z namenom izvedbe teh storitev.

7. Povezava na ostala spletna mesta

Spletna stran lahko vsebuje povezave na druga spletna mesta družbe Chevrolet ali njenih trgovcev, pooblaščenih servisov, ostalih povezanih družb ali socialnih spletnih medijev. Prosimo upoštevajte, da druga spletna mesta, ki jih izberete s klikom na povezavo vsebujejo lastne pogoje uporabe in zasebnosti. Družbe Chevrolet ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino drugih spletnih strani. Prosimo preverite njihove pogoje uporabe in zasebnosti preden posredujete kakršnekoli osebne podatke.

8. Zbiranje in uporaba informacij

Informacije, ki jih družba Chevrolet avtomatično zbere in shranjuje v dnevniški datoteki na vašem računalniku, vsebujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika, jezikovne nastavitve, operacijski sistem, izvajalca internetnih storitev in datumski/časovni žig.

Družba Chevrolet uporablja te informacije z namenom učinkovitega upravljanja spletnih strani, spoznavanja obnašanja uporabnikov spletnih strani družbe Chevrolet, analiziranja trendov in zbiranja demografskih podatkov uporabnikov. Zbrane podatke lahko družba Chevrolet uporabi za marketinške in oglaševalske storitve in obvestila.

V kolikor družba Chevrolet uporabi neosebne podatke v povezavi z osebnimi podatki, se ti podatki obravnavajo kot osebni podatki, vse dokler so povezani.

9. Uporaba piškotkov

Spletna stran, elektronska sporočila, internetne storitve, oglasi in interaktivne aplikacije lahko uporabljajo piškotke in druge tehnologije, kot so spletni svetilniki in slikovne oznake.

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki se prek spletnega mesta shrani na trdi disk vašega računalnika. To omogoča spletni strani, da si zapomni uporabnika strani, ko je vzpostavljena povezava med strežnikom in iskalnikom. Piškotki se uporabljajo predvsem za namene identificiranja uporabnikov spletnih strani in omogočanja strežniku, da uporabnikom zagotovi spletne strani prilagojene potrebam uporabnikov.

Družba Chevrolet in druge družbe v skupini prav tako uporabljajo piškotke in druge tehnologije, ki omogočajo shranitev osebnih podatkov o uporabniku te spletne strani, aplikacij in drugih internetnih storitev, tako da si zapomni podatke, ki ste jih predhodno posredovali v spletnem obrazcu.

Ta spletna stran vsebuje dve vrsti piškotkov:

  • Sejni piškotki: to so začasni piškotki, ki ostanejo v piškotek datoteki vašega brskalnika dokler ne zapustite spletnega mesta. Piškotek poteče, če do spletne strani določen čas ne dostopate.
  • Trajni piškotki: ta vrsta piškotkov ostane v piškotek datoteki vašega brskalnika daljše časovno obdobje, ki je odvisno od nastavitev, ki ste jih izbrali v vašem brskalniku. Trajni piškotki omogočajo prenos informacij spletnemu strežniku vsakič, ko nekdo obišče to spletno stran. Trajni piškotki so poznani tudi kot sledilni piškotki.
10. »Piškotki« tretje osebes

Chevrolet lahko občasno za namene oglaševanja in sledenja tržnega komuniciranja angažira zunanje oglaševalce. Zunanji oglaševalci uporabljajo »piškotke« za merjenje učinkovitosti oglasov in za prilagoditev oglaševalske vsebine. Informacije, ki se lahko zbirajo s strani zunanjih oglaševalcev lahko vključujejo geografske lokacijske ali kontaktne podatki, kot so e-poštni naslov.

Zunanji oglaševalci ponujajo dodatne informacije o uporabi »piškotkov« v svojih pravilnikih o zaščiti zasebnosti. V primeru, da želite izvedeti več o varstvu zasebnosti zunanjih oglaševalcev, lahko obiščete spletno stran Network Advertising Initiative, ki prav tako zagotavlja informacije o zavrnitvi piškotkov (»opt-out« možnost).

11. Spletno sledenje

Naše spletne strani in elektronska poštna sporočila lahko vsebujejo elektronske podobe, kot sta spletni svetilnik (»web beacon«) oziroma slikovne oznake (»pixel tag«), ki omogočajo spremljanje aktivnosti obiskovalcev naše spletne strani. Te elektronske podobe se uporabljajo v okviru tehnologij tretjih oseb, kot je npr. Google Analytics.

12. Omogočanje in onemogočanje »pištkotkov«

Uporabnik ima možnost, da omogoči ali onemogoči »piškotke« s spremembo nastavitev v svojem internetnem brskalniku. Prosimo, da upoštevate navodila vašega brskalnika ali obiščete spletno stran »About Cookies«, «, če želite izvedeti več glede sprememb nastavitev vašega brskalnika.

Prosimo upoštevajte, da nekatere funkcije spletne strani Chevrolet ne bodo na voljo, ko bodo »piškotki« onemogočeni.

13. Kontakt v primeru vprašanj v zvezi z varstvom zasebnosti

Če imate kakršnekoli pomisleke ali vprašanja glede varstva zasebnosti ali vprašanja o tem, kako obdelujemo vaše osebne podatke, nam pišite na elektronski poštni naslov ali nas pokličite na telefonsko številko, navedeno spodaj. Enako velja, če želite dostopati do vaših osebnih podatkov ali če jih želite popraviti, blokirati ali odstraniti. Naredili bomo vse kar lahko, da izpolnimo vaše zahteve.

Chevrolet CEE, Podružnica Ljubljan, p. p. 4729, 1001 Ljubljana, email: info@chevrolet.si.

Brezplačna telefonska številka 080 98 00

Datum: April 2012