Se odločate za nakup novega avtomobila?

Prodaja novih vozil Chevrolet je zaključena

Slovenija je zaključila prodajo novih vozil Chevrolet.

Kot Chevroletova stranka ste lahko prepričani, da bo Chevrolet na voljo vam in vašemu vozilu tudi v prihodnosti. Pooblaščeni Chevroletovi serviserji bodo še naprej zagotavljali servisne storitve in dobavljali originalne dele za vozila Chevrolet kot že doslej. Vsaka izrecna pisna garancija ali servisni načrt za Chevroletova vozila bo ostal nespremenjen in bo v celoti spoštovan v skladu s pogodbenimi določili.

V Zahodni in Srednji Evropi bo s poslovanjem nadaljevalo okrog 2 000 Chevroletovih servisnih točk, ki vam bodo zagotavljale servisne storitve, popravila in garancijo, ki bi jih v prihodnje vaše vozilo morebiti potrebovalo. V Sloveniji je 16 pooblaščenih serviserjev, ki vam bodo še vnaprej na voljo. Njihove naslove najdete tukaj.

Če potrebujete dodatno pomoč, pokličite našo pomoč za stranke: 0038 615209525

Prejel/-a sem sporočilo o odpoklicu izdelkov. Kaj naj storim?

Prosimo vas, da sledite navodilom sporočila, in se dogovorite za sestanek z vašim pooblaščenim serviserjem. Pooblaščenega serviserja v vaši bližini, lahko najdete s pomočjo iskalnika na spletnem mestu.

Kako dolgo/koliko let bo Chevrolet nadaljeval z dobavo servisnih delov za moje vozilo?

Originalne dele za vozila Chevrolet bomo dobavljali še najmanj 10 let po prodaji zadnjega novega vozila Chevrolet v Sloveniji.

Za vozilo Chevrolet sem sklenil/-a pogodbo o leasingu. Se bo obdobje leasinga zaključilo in bom vrnil/-a vozilo, kot je bilo načrtovano?

Vaša pogodba o leasingu ostane nespremenjena. O kakršnikoli spremembi pogodbe lahko z vami razpravlja in se dogovarja zgolj vaša leasing družba.

Kupil/-a sem vozilo Chevrolet, ki pa še ni bilo dostavljeno. Bo vozilo kljub temu dobavljeno?

Vaše naročilo je še vedno veljavno. Stopite v stik z vašim prodajalcem, ki je zadolžen za dobavo vašega vozila.

Zakaj se je Chevrolet odločil, da preneha s prodajo novih vozil v Evropi?

Zaradi številnih dejavnikov, ki so v zadnjih letih negativno vplivali na evropski avtomobilski trg, so bili Chevroletovi poslovni rezultati nesprejemljivi in tudi napovedi za prihodnost niso obetavne. Zaradi tega je bila sprejeta odločitev o prenehanju prodaje osebnih avtomobilov Chevrolet v zahodni in srednji Evropi. Chevrolet bo še naprej ponujal celoten nabor osebnih vozil v Rusiji in Skupnosti neodvisnih držav. Družba GM ostaja predana Evropi kot ključni regiji in bo v prihodnje v Evropi osredotočila svoje vire na blagovni znamki Opel in Vauxhall.

Ali zaradi prenehanja prodaje novih vozil v Evropi nameravate prekiniti partnerstvo s klubom Manchester United?

Partnerstvo s klubom Manchester United je globalnega pomena. To vez nameravamo ohraniti tudi v prihodnje, da bomo pomagali vzpostaviti mednarodno mrežo znamke Chevrolet. Še posebej pa smo ponosni, da je Chevroletov metuljček na novi majici kluba Manchester United.