Chevrolet Aveo, 5-vratni – mali mestni avtomobil

Informacije in podpora za Chevrolet Aveo 5 vrat

Morda že veste, da bo Chevrolet kmalu ukinil prodajo novih vozil v Evropi. Toda Chevroletovi pooblaščeni servisi bodo vsem našim strankam še naprej nudili servisiranje in vzdrževanje vozil. Še več – v sodelovanju z družbo Opel, našim evropskim partnerjem iz skupine GM, vam bomo še naprej pomagali poiskati vozilo, ki si ga želite.

Preglejte spodnje naslove in zagotovo boste našli odgovor na svoje potrebe.

Imate vprašanja o svojem vozilu Chevrolet?

myChevrolet - the Chevrolet owner portalPooblaščene servise

Čeprav je podjetje Chevrolet ustavilo prodajo novih avtomobilov v Evropi, bomo tudi v prihodnje s pomočjo naše mreže pooblaščenih serviserjev skrbeli za servisiranje in popravila vašega avtomobila. Še naprej bodo zagotavljali servisne storitve in dobavljali originalne rezervne dele za vozila Chevrolet, kot ste tega vajeni že danes. Okoli 2000 Chevroletovih servisnih centrov v Zahodni in Srednji Evropi bo še naprej delovalo ter vam zagotavljalo servisne storitve. Na slovenskem trgu vam je na voljo pooblaščenih serviserjev. Tukaj so njihovi naslovi.


Garancija vozil in rezervni deli

Vehicle Warranty

Brezskrbna uporaba

Chevrolet želi, da ste med vožnjo brez skrbi in težav. Celoten postopek od nakupa katerega od naših avtomobilov do njegovega rednega servisiranja in – po potrebi – izvedbe popravil v okviru garancije je zelo preprost in praktičen, brez skritih stroškov.

Zakaj bi pri kakovosti sklepali compromise ali plačevali več ? Originalni deli Chevrolet so:

  • Natančno oblikovani, da se popolnoma in varno prilagajajo vašemu Chevroletu ali Daewooju.
  • Opremljeni z 2-letno garancijo.
  • Koristni pri prodaji vašega avtomobila, kajti če obdržite dokumente o vaših originalnih delih, to lahko dvigne ceno vašega avtomobila.

Se odločate za nakup novega avtomobila Aveo 5 vrat?

Na žalost to ni več mogoče. Naši prodajalci v Sloveniji so prodali vse zaloge te 5-vratne kombilimuzine izvrstnega videza. Toda imamo dobre novice – Opel ponuja obširen izbor visokokakovostnih vozil izvrstnega videza, opremljenih z odlično tehnologijo in funkcijami.

Opel Corsa ponuja številne enako odlične funkcije in tehnologijo kot Aveo. Lahko pa si ogledate celotno ponudbo vozil Opel in poiščete pravo rešitev zase.

Opel logo on grill of car