Chevrolet omogoča lastnikom vozil brezskrbnost

Čeprav je podjetje Chevrolet Slovenija ustavilo prodajo novih avtomobilov, Chevrolet za lastnike vozil še naprej nudi podporo z mrežo pooblaščenih serviserjev in ponudbo številnih storitev. Več o tem spodaj ...

Chevrolet ustavlja prodajo

Prodaja novih vozil Chevrolet je zaključena

Slovenija je zaključila prodajo novih vozil Chevrolet.

Kot Chevroletova stranka ste lahko prepričani, da bo Chevrolet na voljo vam in vašemu vozilu tudi v prihodnosti. Pooblaščeni Chevroletovi serviserji bodo še naprej zagotavljali servisne storitve in dobavljali originalne dele za vozila Chevrolet kot že doslej. Vsaka izrecna pisna garancija ali servisni načrt za Chevroletova vozila bo ostal nespremenjen in bo v celoti spoštovan v skladu s pogodbenimi določili.

V Zahodni in Srednji Evropi bo s poslovanjem nadaljevalo okrog 2 000 Chevroletovih servisnih točk, ki vam bodo zagotavljale servisne storitve, popravila in garancijo, ki bi jih v prihodnje vaše vozilo morebiti potrebovalo. V Sloveniji je 16 pooblaščenih serviserjev, ki vam bodo še vnaprej na voljo. Njihove naslove najdete tukaj.

Če potrebujete dodatno pomoč, pokličite našo pomoč za stranke: 0038 615209525

Pooblaščene servise

Pooblaščene servise

Čeprav je podjetje Chevrolet ustavilo prodajo novih avtomobilov v Evropi, bomo tudi v prihodnje s pomočjo naše mreže pooblaščenih serviserjev skrbeli za servisiranje in popravila vašega avtomobila. Še naprej bodo zagotavljali servisne storitve in dobavljali originalne rezervne dele za vozila Chevrolet, kot ste tega vajeni že danes. Okoli 2000 Chevroletovih servisnih centrov v Zahodni in Srednji Evropi bo še naprej delovalo ter vam zagotavljalo servisne storitve. Na slovenskem trgu vam je na voljo pooblaščenih serviserjev. Tukaj so njihovi naslovi.

Kontaktiraj nas

Kontaktiraj nas

Če potrebujete kakršnokoli pomoč ali podporo, nas lahko pokličete ali pa nam pošljite e-pošto z vašimi vprašanji ali komentarji. Če boste na poti potrebovali Chevrolet Euro servisno asistenco, lahko pokličete številke za klic v sili


Opel

Obiščite Oplovo spletno mesto

Se odločate za nakup novega avtomobila Chevrolet? Žal to ni več mogoče. Dobra novice pa je, da podjetje Opel ponuja pester nabor visokokakovostnih vozil, ki se ponašajo z vrhunskim videzom, poleg tega pa so tehnološko bogato opremljena s številnimi funkcijami.

Priročniki za lastnike vozil Chevrolet in informacijsko-zabavni sistem

Priročniki za lastnike vozil Chevrolet in informacijsko-zabavni sistem

Če želite izvedeti več o zmogljivostih vašega avtomobila in možnostih servisiranja, si poglejte priročnik za lastnike Chevrolet vozil.

Za prenos priročnika v obliki PDF dokumenta potrebujete program Adobe Acrobat Reader.

Konec življenjske dobe vozila

Prepričani smo, da vam bo vaš novi Chevrolet mnoga leta vdano služil in skrbel za vožnje polne užitkov, a obenem vemo, da se bo nekega dne treba posloviti.

Pri Chevroletu v celoti izpolnjujemo vse zakonske obveze – vključno z našo zavezo recikliranja vozil. Vaše izrabljeno vozilo bomo brezplačno prevzeli in poskrbeli, da bo do 85 % starega vozila reciklirano ali ponovno uporabljeno. Sprejemamo tudi izrabljena vozila Daewoo.


Chevrolet Euro servisna asistenca na poti

Euro servisna asistenca

Na pot se odpravite povsem brezskrbno. V primeru okvare vašega vozila, bo za vas poskrbela Chevrolet Euro servisna asistenca in vam omogočila, da boste hitro in brez težav prispeli do vaše želene destinacije. Euro servisna asistenca vam je na voljo 3 leta od registracije vašega avtomobila in deluje v več kot 40 državah v Evropi.

Garancija

Garancija

Znamka Chevrolet že stoletje simbolizira avtomobil izdelan tako, da bi ustregel vsakdanjim uporabnikovim potrebam. To so vozila s prepoznavnim slogom, ki ponujajo praktične rešitve in sproti dokazujejo zanesljivost. Najsi gre za posameznika ali veliko družino, mestno ali izvenmestno vožnjo - prav vsak izmed Chevroletovih modelov zagotavlja kakovostno izdelavo in zadovoljstvo uporabnikov. Dandanes je po vsej Evropi že več kot milijon uporabnikov legendeo Cjevrolet vzelo za svojo. Skupaj z mrežo 2.500 servisnih centrov vabimo vašo družino, da se pridruži naši.