Politika zasebnosti in uporaba piškotkov

Kako Chevrolet uporablja piškotke?

Želimo poenostaviti vaše upravljanje piškotkov, ki jih uporabljamo. Če boste spremenili vaše nastavitve vam obljubimo, da jih bomo upoštevali, vendar pa dokler ne končamo s prenovo celotne Chevrolet.si spletne strani, nekaterih piškotkov ne bomo mogli pravilno kontrolirati.

 

Piškotke, ki jih uporabljamo na www.chevrolet.si spletni strani lahko upravljate prek vašega brskalnika.

 

Ko ste enkrat nastavili želeno raven sprejemanja piškotov, bomo le prebirali in zapisovali piškotke, ki padejo znotraj vaših nastavitev. Piškotki, ki so bili zabeleženi pred vašo spremembo nastavitev, bodo še vedno na vašem računalniku in jih lahko izbrišete s pomočjo nastavitev brskalnika.

 

Vedeti morate, da piškotke uporabimo, da si zapomnimo vaše nastavitve piškotkov, kar ima nekaj posledic:

 

Če izbrišete vse vaše piškotke, boste morali ponovno urediti vaše nastavitve.

Če uporabljate drugo napravo, računalnik ali brskalnik, nam boste morali ponovno sporočiti vaše nastavitve.

 

Potrebni piškotki

Piškotki za delovanje

Piškotki za uporabnost

Piškotki za usmerjanje

 

Potrebni piškotki

Kaj so potrebni piškotki?

 

Ti piškotki vam omogočajo brskanje po spletni strani in uporabljajo osnovne lastnosti kot je varovana območja, nakupovalni vozički in spletno nakupovanje. Ti piškotki o vas ne zbirajo nobenih informacij, ki bi bile uporabljene v marketinške namene in si ne zapomnijo katere internetne strani ste obiskali.

Za kaj jih uporabljamo

 

Za hranjenje informacij, ki ste jih vpisali v obrazce, ko brskate po spletni strani v eni seji

Za hranjenje proizvodov in storitev, ki ste jih naročili, ko stopite na stran za zaključek nakupa

Za vašo identifikacijo, ko se vpišete na našo stran Chevrolet.si

Poskrbijo, da se povežete na pravo spletno stran, ko uvajamo spremembe na strani

 

Za kaj jih NE BOMO uporabljali:

 

Za zbiranje informacij v marketinške namene

Za hranjenje vaših nastavitev ali uporabniškega imena prek časovnega trajanja vašega trenutnega obiska

 

Prosimo upoštevajte

 

Sprejem teh piškotkov je predpogoj za uporabo naše spletne strani, zato, če teh piškotkov ne sprejmete, ne moremo zagotoviti varnosti in popolnega delovanja naše strani.

Chevrolet.si potrebni piškotki

 

_chevroletCookieCompliance

c_m

JSESSIONID

 

Piškotki za delovanje

 

Piškotki za delovanje zbirajo informacije o tem kako uporabljate našo spletno stran, na primer katero stran ste obiskali, če so kakšne napake na strani in podobno. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi vas lahko identificirale, vse zbrane informacije so anonimne in nam zgolj pomagajo izboljšati delovanje naše spletne strani, razumeti kaj zanima naše uporabnike in meriti kako učinkovito je naše oglaševanje.

Za kaj jih uporabljamo

 

Za statistiko o tem kako se uporablja naša stran

Za ocenjevanje učinkovitosti naših oglasov

Za poročanje našim partnerjem, da je naš obiskovalec obiskal tudi njihovo stran. Te informacije lahko vključujejo podrobnosti o kupljenem izdelku. Te informacije pomagajo našim partnerjem izboljšati spletno stran, vendar našim partnerjem ne dovolimo, da bi informacije uporabili ponovno za oglaševanje

Za sledenje napak na strani, kar nam omogoča izboljšati našo stran

Za testiranje različnih oblik naše spletne strani

 

Za kaj jih NE BOMO uporabljali:

 

Za zbiranje informacij v marketinške namene

Za hranjenje vaših nastavitev ali uporabniškega imena prek časovnega trajanja vašega trenutnega obiska

Za usmerjanje oglaševanja na drugih straneh, ki jih obiščete

 

V nekaterih primerih te piškotke za nas urejajo tretje osebe, vendar jim ne dovolimo, da bi piškotke uporabili v druge namene kot je zapisano zgoraj.

Prosimo upoštevajte

 

Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov za delovanje.

 

Sprejem teh piškotkov je predpogoj za uporabo strani, zato če jih preprečite, vam ne moremo zagotoviti popolnega delovanja naše strani.

Chevrolet.si piškotki za delovanje

 

s_cc

s_depth

s_dl

s_ev33

s_ev34

s_nr

s_ria

s_sq

 

Piškotki za delovanje tretjih oseb

Piškotek  Gostitelj

s_vi ; gmeurope.112.2o7.net

Piškotki za uporabnost

 

Piškotki za uporabnost omogočajo določene storitve in si zapomnijo nastavitve za izboljšanje vašega obiska na naši spletni strani.

Za kaj jih uporabljamo

 

Za hranjenje vaših nastavitev kot je postavitev, velikost besedila, barve in podobno

Za hranjenje informacije o tem, če smo vas že vprašali ali želite izpolniti anketni vprašalnik

Za omogočanje komunikacijske podpore prek spleta

Za prikaz kdaj ste vpisani na naši spletni strani

Izmenjava informacij s partnerji za zagotavljanje storitev na naši strani. Informacije so uporabljene zgolj za storitev, izdelek ali funkcijo in v noben drug namen

 

Za kaj jih NE BOMO uporabljali:

 

Za usmerjanje oglaševanja na drugih straneh, ki jih obiščete

 

Nekatere piškotke za nas urejajo tretje osebe, v takšnem primeru tretjim osebam ne dovolimo, da bi piškotke uporabili v druge namene kot je zapisano zgoraj.

 

Sami lahko nadzorujete ali boste dovolili delovanje tem piškotkom, vendar vam v primeru preprečitve piškotkov ne bomo mogli ponuditi nekaterih storitev, kar bo tudi zmanjšalo podporo, ki vam jo lahko nudimo. Možno je tudi, da si zaradi blokade teh piškotkov ne bomo mogli zapomniti vseh vaših nastavitev.

 

Piškotki za usmerjanje

 

Piškotki za usmerjanje so povezani s storitvami tretjih oseb kot je gumb “Všečkaj” in “Deli z ostalimi”. Tretje osebe ponujajo te storitve v zameno za priznanje, da ste obiskali našo spletno stran.

Za kaj jih uporabljamo

 

Za povezavo na družbena omrežja kot je Facebook, ki lahko informacije uporabi za usmerjanje oglaševanja na drugih straneh, ki jih obiščete

Za posredovanje informacij o vašem obisku oglaševalskim agencijam, da vam lahko predstavijo oglase, ki bi vas lahko zanimali

 

Sami lahko nadzorujete ali boste dovolili delovanje tem piškotkom, vendar vam v primeru preprečitve piškotkov ne bomo mogli ponuditi nekaterih storitev. Vse te piškotke urejajo tretje osebe in alternativno lahko uporabite orodja tretjih oseb za preprečitev teh piškotkov.

Piškotki za usmerjanje tretjih oseb

Piškotek Gostitelj

acdc  criteo.com

udc  criteo.com

uic  criteo.com

uid  criteo.com

NID  google.com

ActivityInfo2   serving-sys.com

u2  serving-sys.com

guest_id  twitter.com

pid  twitter.com

VISITOR_INFO1_LIVE  youtube.com

YSC  youtube.com

 

Ostale informacije Dodatne informacije o piškotkih lahko najdete na:

http://www.safe.si/c/1410/Piskotki_in_zasebnost

Politika zasebnosti in uporaba piškotkov

Spletno stran upravlja Chevrolet Central and Eastern Europe Kft. 2040 Budaörs, Szabadság út 117, od tu dalje imenovan: “Chevrolet”.

 

Z ogledom te spletne strani potrjujete, da se strinjate s spodnjimi pogoji uporabe in zaščite zasebnosti in jih v celoti sprejemate. Pogoji uporabe se lahko kadarkoli spremenijo brez predhodnega obvestila.

 

Za neposredni dostop do spodnje vsebine prosimo izberite:

 

Intelektualna lastnina

Povezava na spletno stran

Točnost informacij

Kaj naredimo s podatki, ki nam jih posredujete

Elektronske komunikacije

Promocijske aktivnosti

Povezava na ostala spletna mesta

Zbiranje in uporaba informacij

Uporaba piškotkov

»Piškotki« tretje osebe

Spletno sledenje

Omogočanje in onemogočanje »pištkotkov«

Kontakt v primeru vprašanj v zvezi z varstvom zasebnosti

 

Intelektualna lastnina

 

Vso gradivo na spletni strani je intelektualna lastnina Chevrolet-a. To gradivo je prepovedano kopirati ali reproducirati, razen v kolikor je to potrebno za ogled le-tega na spletu. Ne glede na navedeno je vse strani dovoljeno natisniti za lastno uporabo. Chevrolet vam lahko občasno omogoči, da si na vaš računalnik naložite ozadja, ohranjevalnike zaslona in ostala orodja s spletne strani.

Povezava na spletno stran

 

Če želite posredovati povezavo na spletno stran, morate posredovati povezavo do domače spletne strani.

Točnost informacij

 

Informacije na tej spletni strani so namenjene strankam Chevrolet v Sloveniji in se ne uporabljajo v drugih državah. Chevrolet si bo po svojih najboljših močeh prizadeval za pravilnost in ažurnost vsebin na spletni strani, vendar ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne zahtevke in izgube, nastale zaradi zanašanja na vsebino spletne strani. Chevrolet si pridržuje pravico kadarkoli spremeniti specifikacije produktov. Za dejansko specifikacijo produktov v vaši državi se obrnite na vašega trgovca z vozili Chevrolet.

 

Razen za neposredno povzročeno škodo, ki bi izhajala iz lastnikovega namernega zavajanja ali, ki bi nastala zaradi lastnikove malomarnosti, lastnik ali katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju te spletne strani, ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi nastala zaradi napačnega obiskovalčevega razumevanja vsebin spletne strani.

Kaj naredimo s podatki, ki nam jih posredujete

 

Chevrolet skrbi za vašo zasebnost. Chevrolet ne bo zbiral nobenih vaših osebnih podatkov (kot so vaše ime, naslov, telefonska številka ali elektronska pošta, v nadaljevanju "osebni podatki"), razen če jih ne boste posredovali prostovoljno. Če ne želite, da se vaši osebni podatki zbirajo, jih prosimo ne posredujte. Chevrolet vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam za njihovo samostojno uporabo brez vašega predhodnega soglasja. Chevrolet bo vaše podatke uporabljal za obveščanje o novih proizvodih, storitvah, posebnih ponudbah ter za merjenje in izboljšanje svojih storitev. Vaši osebni podatki se lahko zgolj za zgoraj navedene namene razkrijejo odvisnim družbam Chevrolet, trgovcem na drobno in ponudnikom storitev Chevrolet, ki so vključeni v obdelavo in shranjevanje osebnih podatkov. Nekateri od navedenih se lahko nahajajo zunaj Evropske unije, vendar bodo pogodbeno zavezani k spoštovanju zaupnosti vaših osebnih podatkov. S posredovanjem vaših osebnih podatkov dajete osebno privolitev za prenos in razkritje osebnih podatkov prej omenjenim družbam. V kolikor ne želite, da se vaši podatki posredujejo in razkrijejo zgoraj navedenim družbam, se obrnite na nas, kot je navedeno spodaj. Če ne želite prejemati dodatne informacije, prosimo, da označite ustrezno polje na koncu spletnega obrazca pred posredovanjem osebnih podatkov.

Elektronske komunikacije

 

Naša elektronska sporočila vsebujejo tudi »klik preko URL« (»click-through URL«), ki nam omogočajo pošiljanje informacij, ki izpolnjujejo vaše zahteve in želje. Klik preko URL nam omogoča spremljanje in zbiranje informacij, kot na primer, ali ste odprli elektronsko pošto in na katere internetne povezave znotraj elektronske pošte ste kliknili. Zbrani podatki se uporabljajo za namen določanja vaših želja in v izogib pošiljanju nepotrebnih sporočil našim strankam.

 

Če ne želite prejemati nadaljnjih sporočil ali želite, da vas odstranimo s seznama prejemnikov obvestil, prosimo, da uporabite povezavo za odjavo, ki bo na voljo v vsakem elektronskem sporočilu, ki ga boste prejeli z naše strani.

 

Prizadevali si bomo izbrisati te informacije iz naših obstoječih datotek.

Promocijske aktivnosti

 

V kolikor se udeležite kakšnega tekmovanja, nagradne igre ali druge oblike promocije, lahko družba Chevrolet uporabi posredovane osebne podatke z namenom izvedbe teh storitev.

Povezava na ostala spletna mesta

 

Spletna stran lahko vsebuje povezave na druga spletna mesta družbe Chevrolet ali njenih trgovcev, pooblaščenih servisov, ostalih povezanih družb ali socialnih spletnih medijev. Prosimo upoštevajte, da druga spletna mesta, ki jih izberete s klikom na povezavo vsebujejo lastne pogoje uporabe in zasebnosti. Družbe Chevrolet ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino drugih spletnih strani. Prosimo preverite njihove pogoje uporabe in zasebnosti preden posredujete kakršnekoli osebne podatke.

Zbiranje in uporaba informacij

 

Informacije, ki jih družba Chevrolet avtomatično zbere in shranjuje v dnevniški datoteki na vašem računalniku, vsebujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika, jezikovne nastavitve, operacijski sistem, izvajalca internetnih storitev in datumski/časovni žig.Družba Chevrolet uporablja te informacije z namenom učinkovitega upravljanja spletnih strani, spoznavanja obnašanja uporabnikov spletnih strani družbe Chevrolet, analiziranja trendov in zbiranja demografskih podatkov uporabnikov. Zbrane podatke lahko družba Chevrolet uporabi za marketinške in oglaševalske storitve in obvestila.

 

V kolikor družba Chevrolet uporabi neosebne podatke v povezavi z osebnimi podatki, se ti podatki obravnavajo kot osebni podatki, vse dokler so povezani.

Uporaba piškotkov

 

Spletna stran, elektronska sporočila, internetne storitve, oglasi in interaktivne aplikacije lahko uporabljajo piškotke in druge tehnologije, kot so spletni svetilniki in slikovne oznake.

 

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki se prek spletnega mesta shrani na trdi disk vašega računalnika. To omogoča spletni strani, da si zapomni uporabnika strani, ko je vzpostavljena povezava med strežnikom in iskalnikom. Piškotki se uporabljajo predvsem za namene identificiranja uporabnikov spletnih strani in omogočanja strežniku, da uporabnikom zagotovi spletne strani prilagojene potrebam uporabnikov.

 

Družba Chevrolet in druge družbe v skupini prav tako uporabljajo piškotke in druge tehnologije, ki omogočajo shranitev osebnih podatkov o uporabniku te spletne strani, aplikacij in drugih internetnih storitev, tako da si zapomni podatke, ki ste jih predhodno posredovali v spletnem obrazcu.

 

Ta spletna stran vsebuje dve vrsti piškotkov:

Sejni piškotki: to so začasni piškotki, ki ostanejo v piškotek datoteki vašega brskalnika dokler ne zapustite spletnega mesta. Piškotek poteče, če do spletne strani določen čas ne dostopate.

Trajni piškotki: ta vrsta piškotkov ostane v piškotek datoteki vašega brskalnika daljše časovno obdobje, ki je odvisno od nastavitev, ki ste jih izbrali v vašem brskalniku. Trajni piškotki omogočajo prenos informacij spletnemu strežniku vsakič, ko nekdo obišče to spletno stran. Trajni piškotki so poznani tudi kot sledilni piškotki.

»Piškotki« tretje osebes

 

Chevrolet lahko občasno za namene oglaševanja in sledenja tržnega komuniciranja angažira zunanje oglaševalce. Zunanji oglaševalci uporabljajo »piškotke« za merjenje učinkovitosti oglasov in za prilagoditev oglaševalske vsebine. Informacije, ki se lahko zbirajo s strani zunanjih oglaševalcev lahko vključujejo geografske lokacijske ali kontaktne podatki, kot so e-poštni naslov.

 

Zunanji oglaševalci ponujajo dodatne informacije o uporabi »piškotkov« v svojih pravilnikih o zaščiti zasebnosti. V primeru, da želite izvedeti več o varstvu zasebnosti zunanjih oglaševalcev, lahko obiščete spletno stran Network Advertising Initiative, ki prav tako zagotavlja informacije o zavrnitvi piškotkov (»opt-out« možnost).

Spletno sledenje

 

Naše spletne strani in elektronska poštna sporočila lahko vsebujejo elektronske podobe, kot sta spletni svetilnik (»web beacon«) oziroma slikovne oznake (»pixel tag«), ki omogočajo spremljanje aktivnosti obiskovalcev naše spletne strani. Te elektronske podobe se uporabljajo v okviru tehnologij tretjih oseb, kot je npr. Google Analytics.

Omogočanje in onemogočanje »pištkotkov«

 

Uporabnik ima možnost, da omogoči ali onemogoči »piškotke« s spremembo nastavitev v svojem internetnem brskalniku. Prosimo, da upoštevate navodila vašega brskalnika ali obiščete spletno stran »About Cookies«, «, če želite izvedeti več glede sprememb nastavitev vašega brskalnika.

 

Prosimo upoštevajte, da nekatere funkcije spletne strani Chevrolet ne bodo na voljo, ko bodo »piškotki« onemogočeni.

Kontakt v primeru vprašanj v zvezi z varstvom zasebnosti

 

Če imate kakršnekoli pomisleke ali vprašanja glede varstva zasebnosti ali vprašanja o tem, kako obdelujemo vaše osebne podatke, nam pišite na elektronski poštni naslov ali nas pokličite na telefonsko številko, navedeno spodaj. Enako velja, če želite dostopati do vaših osebnih podatkov ali če jih želite popraviti, blokirati ali odstraniti. Naredili bomo vse kar lahko, da izpolnimo vaše zahteve.

 

Chevrolet CEE, Podružnica Ljubljan, p. p. 4729, 1001 Ljubljana, email: info@chevrolet.si.

 

Brezplačna telefonska številka 080 98 00

 

Datum: April 2012